15 October 2010

Дъжд + студ= скучни облекла

Мили читатели и фенове,

Сигурно сте забелязали липсата на постове последните 2 седмици. Първата причина е, че поради началото на учебната година в СУ "СВ. Климент Охридски" съм заета главно с лекции и упражнения. Втората причина е, че прекарвам доста време в университета, където (повярвайте ми) НЯМА добре обличащи се хора. И аз не знам как така, но болшинството студенти са повече от скучни в облеклата си.

Тъй като ходя и доста пеша, се надявах да попадна на нещо интересно и подходящо за блога, но срещнах същата спънка и на улицата. Хората масово се обличат като за погребение! Какво ви стана бе? Малко дъжд, леко застудяване и край на въображението и експериментите в облеклото. Веднага се вади черното палто и черните ботуши, слагат се едни дънки с пуловерче и това е! Какво да снимам, какво да обсъдя при тази масова модна депресия? Всички са се захлупили и като че ли са изпаднали преждевременно в зимна летаргия.

Извинявам се на всички вас, жадни за нови снимки и коментари, от името на скованите от студ мозъци на жителите на София! Дано слънцето се покаже скоро и разтопи ледената черупка, в която се е скрило въображението на хората, и имам възможността да ви зарадвам с поредния пост.

С пожелания за слънчев и топъл уикенд :)
Поздрави,
Сузана

4 comments:

  1. Същото си мислех наскоро, не във връзка с блога ти, а по принцип. Едно черно, една скука, едни униформи, при това доброволно са ги навлекли... Само една съвсем добронамерена забележка, че the grammar police в мен не спи: болшинство се пише.
    Хайде, дано скоро откриеш нещо интересно!

    ReplyDelete
  2. Тенк ю! :) Много мила забележка, направо ми стана кеф... ама я оправих де :)

    ReplyDelete
  3. Хахах, ела във ВИНс-а - скука няма, само дето целия блог трябва да се прекръсни на NO!NO!NO! :D

    ReplyDelete
  4. Ти си още един повод да се радвам, че един ден като изчезнат интернетите и това недоразумение ще изчезне завинаги

    ReplyDelete