16 July 2010

Pictures by fans: Иван



Поредната снимка, която полуих, е от Иван Колев. Стилът му е младежки и кежуал, като най-много харесах свежата риза и шала (манячка съм на тема шалове, винаги ме удивлява употребата на такъв, придава много различен изглед на облеклото и понякога седи по-добре от гердан или друго украшение за врата).

Също така ми допада използването на чанта, което е все още табу за българските "мачовци", които приемат, че този аксесоар е предназначен само за жените. Голяма грешка! Има и много готини мъжки, груби и стилни чанти, които биха отнели товара от джобовете на панталона, който ги прави да изглеждат като дисаги и ги деформира непоправимо.

Не ми харесват дънките, не мога да ги възприема освен в готин уестърн стайлинг. Предлагам на Иван да ги пробва пак с карирана риза, но в кафяво-оранжевата гама, вмъкната в дънките, леко изкарана и разкопчана до средата на корема и тениска в телесен цвят отдолу, с плетен или кожен колан и мокасини, а ако не иска мокасини, да използва платненки, пак в същата гама. Една панамска шапка ще придеде пълен завършек на облеклото. Съгласни?

No comments:

Post a Comment